de Kerstvakantieleeskaart

Hebben jullie hem al in huis: de Kerstvakantieleeskaart! Juf Sanne en kinderboekenwinkel In de Wolken in Voorburg hebben samen deze slimme kaart bedacht. Iedere dag, twee weken lang, een kwartiertje lezen zodat de kids blijven lezen en dus blijven oefenen. Perfect voor Juliette, vind ik. Zij leest nu voorzichtig aan de eerste boekjes. Als ze dan iedere dag 15 minuten heeft gelezen, mag ze een ster inkleuren. Iedere dag kies je een andere ster en dus een andere manier van lezen: onder de kerstboom, hardop, 3 minuten extra, 4 minuten extra, etc..

Ik liet de kaart vanochtend aan Juliette zien en ze is helemaal enthousiast. Ze koos voor het lezen onder de kerstboom.

Kerstvakantieleeskaart

Kinderboekenwinkel In de Wolken in Voorburg is een klein paradijsje in de Herenstraat voor kinderboekliefhebbers. Maar als young adult, tiener of volwassene kom je ook prima aan je trekken. Ze organiseren ook leuke workshops voor o.a. kleuters.

Juf Sanne is Sanne Ramakers van de website jufsanne.com. Hier vind je geweldige lesideeën, knutselideeën en werkbladen. Op haar bio staat een hele lijst van haar ‘oeuvre’ (best indrukwekkend) en wij moeders van schoolkinderen kunnen niet meer om haar werk heen!

Juliette lezend onder de kerstboom! Dag 1 van de vakantieleeskaart.

Wil je de leeskaart downloaden, dan kan dat hier!

xJ

p.s.: dit is geen advertentie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: