Vlog 1: Woensdag mama-dag

Vloggen is iets wat ik aan het uitproberen ben. Omdat woensdagen mijn mama-dagen zijn leek het mij leuk om ze vast te leggen de komende maanden. Dat zal vast niet iedere week lukken. Maar ik probeer het zoveel mogelijk te doen. Eerst wilde ik de vlogs iedere week posten. Dat is best wel veel werk, kwam ik vorige week achter! Maar wie niet waagt, wie niet wint. We proberen het in ieder geval!

Na de zomervakantie gaat Joshua naar school en zullen de woensdagen op een gegeven moment geen mama-dagen meer zijn. De woensdagen worden normale dagen. Een vrije dag. Misschien wel mijn schrijfdag. Want natuurlijk willen ze afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. En ineens zie ik ze pas aan het eind van de woensdagmiddag weer. Tijden veranderen. En dat is ok. Maar voor nu geniet ik extra veel van mijn mama-dagen.

Vlog I staat nu sinds een weekje op Youtube. Vanavond of morgen staat Vlog II online! Ik heb enorme opslag problemen met mijn mac momenteel dus ik doe mijn best :-). Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: