Shop shout out!

Oh my! Ik kwam gisteren toch langs een leuke winkel :-): Northbound.

Vol Scandinavisch design. Eenieder die mij goed kent weet dat ik van dat landelijke spul houd en ja dat doe ik nog steeds. Maar een beetje design ben ik niet vies van. Eerlijk is eerlijk, een jaar geleden, misschien twee trouwens, in ieder geval ten tijde van Costello Decorating (inmiddels offline), had ik dit echt niet mooi gevonden. Puur omdat je het overal zag. Je kon geen blog lezen zonder Scandinavisch design tegen te komen. Ik ben overigens met ALLES een laggard en dus ben ik nu ook overstag. Nog niet helemaal hoor, maar wat ik hier allemaal zag in Northbound, in één woord prachtig. De kleuren, de simplicity, de rust.

Dus wanneer je je richting de Denneweg begeeft in Den Haag: Northbound!

northbound concept store

Vos in Tuinstraat 2c

2514 BX Den Haag

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: