Even zitten

Terwijl de kids op deze zonnige zondagochtend Prins en Prinses aan het spelen zijn en mijn huis is omgetoverd tot een Koninkrijk (ik mocht dan wel Koningin zijn op mijn Koninklijke bank 🙂 ), heb ik de dringende behoefte om heel even een momentje voor mezelf te claimen. Uiteraard verzuip ik dan weer in Pinterest. Ik heb het weer helemaal ontdekt. En dan kom ik toch fijne plekjes tegen. Van die plekjes die ik zo graag thuis wil creëren, maar echt niet zou weten waar! Dus ik ‘pin’ ze maar voor een volgend huis :-).

Deze drie plekjes kan ik wel waarderen. Ik zie mezelf er al zitten, met een boek en een grote kop thee. Trouwens, als je klikt op de foto link je door naar het betreffende blog voor heel veel ‘house envy’. Misschien wel lekker op deze relaxte zondagochtend!

Mijn prins en prinses hebben inmiddels een baby gekregen zag ik net. Happy Sunday!

Via Designsoda
Via A Beautiful Mess
Via SFgirlbybay.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: