Vijf dagen solo-ouderschap

Eigenlijk zijn we nog niet eerder zo lang zonder elkaar geweest, Rob en ik. Ja tien jaar geleden, helemaal in het begin, toen de liefde nog pril was en een schoolreis (!) in de studiejaren onze relatie op de proef stelde. God wat miste ik hem toen.

Nu tien jaar, drie huizen, twee kinderen en in totaal zeven banen (van ons bij elkaar opgeteld dan he) verder en ik moet zeggen dat met name de twee kinderen me zo bezig houden dat gemis een luxe begrip is geworden. Zo eentje in een vitrine. Je ziet hem wel, maar je kunt er niet bij.

Ik keek er immens tegenop, tegen deze vijf dagen Rob-loos, maar het valt me alles mee. Sterker nog, de wetenschap dat ik ook nog een zelfstandige vrouw kan zijn geeft me een heel prettig gevoel. Ik ben het niet verleerd!

Maar nu mag ‘ie wel weer teruggekomen. We’ve established the fact en nu graag weer alles back to normal. Tijd voor wijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: