Mijn Netflix top 5

De donkere dagen voor Kerst

Alhoewel, zo donker zijn ze niet. Grauw, dat wel. DRUK, dat zeker. En door die drukte en ook kwakkelende gezondheid vind je mij in de avonden voornamelijk op de bank, onder een deken met Netflix op een scherm. Lang Leve Netflix. Natuurlijk worden de gebruikelijke kerstfilms bekeken: White Christmas, Bishop’s Wife, Home Alone, the Family Stone, Love Actually…. en ga zo maar door. Maar tussen al die kerstclichés door heb ik de afgelopen dagen aardig wat moois voorbij zien komen! Tijd voor een top 5!

Mijn Netflix top 5

(in willekeurige volgorde en de laatste twee heb ik ook nog niet gezien!)

  1. Gilmore Girls! ——-Ja ik weet het. Gilmore Girls… Het gekwebbel van Lorelai is nog steeds krommetenend irritant, maar och wat een heerlijke aflevering was Winter. 
  2. Doctor Foster ——-Ik heb een lichtelijke Engelse serie-fetisj. En ook deze serie vind ik verslavend. Even kort door de bocht: vrouwelijke huisarts in dorp komt erachter dat haar man haar bedriegt. Met alle gevolgen van dien…. Mooi gespeeld, mooi gefilmd, alles gaat net wat trager zodat je de emoties echt voelt. Veel stilte. Mooi. 
  3. Paranoid. In de categorie Engelse detectives. Onderdeel van mijn fetisj. Spannend en verslavend. En er is een blik vol bekende acteurs voor opengetrokken :-). 
  4. Dit is er eentje die op mijn lijst staat: The Missing. Ik ben fan van acteur James Nesbitt. Ik vind de verhaallijn best confronterend. Dat geldt voor iedere ouder gok ik. Het is een serie die ik wil zien, maar niet zeker weet of ik hem kan zien. Super reviews….
  5. En nog eentje die ik wil zien: The Crown. Ik heb echt een fetisj he…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: