Schoollunches

Schoollunches

Als het op school en activiteiten aankomt zijn wij vrij actief, manlief en ik. We pikken de krenten uit de pap, zeg maar. Hij gaat mee met de pretpark-uitjes, ik help met de school versieren voor kerst, hij doet mee met verkeerslesjes, ik vind het leuk om een kunstlesje te geven.  Maar als het op de lunch aankomt zijn we vrij lui geweest de afgelopen 2 jaar. Op de tussenschoolse opvang (tso) bieden ze lunchgemak aan. Je betaalt een piepklein bedrag en vervolgens krijgt je kind iedere dag (behalve de woensdag natuurlijk) de boterhammetjes gesmeerd op school. Heel handig en het bespaart me een hoop werk. Geen nadeel, zou je denken. Nee op zich niet. Ik begin alleen de variatie te missen. Dus ik heb besloten dit lunchgemak op te zeggen per volgend jaar.

Easy Peasy Lunchbox

Een paar weken geleden was ik met mijn moeder in Rotterdam bij Kookpunt. Ze hebben daar een heerlijke kookboekenafdeling en ik stuitte daar op Easy Peasy Lunchbox. Een klein en betaalbaar boekje vol met gezonde lunch-ideeën. En inderdaad easy peasy. Ik kook zelf natuurlijk graag dus waarom zou ik de lunch van Juliette niet wat creatiever aanpakken. Restjes van het eten van de avond ervoor zijn er altijd. Die kan ik dus makkelijk verwerken in een heerlijke lunch voor de kleine grote meid. Ik verheug me er nu al op. Het boekje koop je dus o.a. bij Kookpunt in Rotterdam.

schermafbeelding-2016-08-26-om-00-14-24 EP_lunchbox_cover_MET RUG.indd easy-peasy-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: