Ziekenboeg

Het is zondag en ik lig ziek in bed. En dat terwijl er vandaag in het centrum van Den Haag de Dickens Winter Market is :-(. Maar ik kan kan echt niet. Mijn hoofd doet pijn en ik ben de halve nacht aan het spoken geweest. Dus manlief is met de kids en de bakfiets richting de stad gegaan en ik lig in bed. Beter nu dan over twee weken met kerst. Maar toch, ik baal als een stekker. Te meer omdat ik juist zo’n zin had om  met de kids leuke dingen te doen. Zo wilde ik met ze knutselen. Ik vond deze kerstkrans en dat leek me zo leuk om te doen vandaag.

kids-handprint-christmas-wreath

Helaas. En kerstkoekjes bakken zit er ook al niet in met ze…

kerstkoek

Niets aan te doen. Dus wat doe ik vanuit mijn saaie bed nu het zo stil is in huis? Het net afspeuren naar leuke dingen. Gewoon leuke dingen, hebbedingen. Dingen die ik waarschijnlijk niet ga kopen. Maar dromen mag :-). Zo vind ik deze items van Zara zo mooi!

collage-2016-12-11-kopie

Ik wil heel graag het kerst boek van Jamie Oliver!

jamie-kerstboe

En ik zoek leuke kerstkussens….Beetje laat maar deze van H&M zijn wel erg leuk.

kussen-hm

En deze pannenonderzetter. Lekker ‘tacky’, maar wel feestelijk!

pannenonderzetter

En als laatst zat ik te denken aan een nieuwe coupe voor mijn haar. Ik geef mezelf de keuze uit….

coupe-3 coupe-2 coupe-1

Goed, tijd voor een dutje. Morgen MOET ik weer fit zijn! Wish me luck!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: