Blog Challenge: Dag 9

Dag 9!

Wie heeft The Holiday gezien? Daar schreef Miles een themesong voor Iris en Arthur. Een liedje gebaseerd op de persoon. Ik vond dat zo leuk! De opdracht van dag 9 (ja gisteren, ik weet het) is: Wat is de themesong van mijn hoofdpersoon?

Roslyn’s themesong

De hoofdpersoon in mijn verhaal is Roslyn.  Roslyn, 32-jarige basisschooljuf, woont al acht jaar samen met Pim. Ze heeft teveel meegemaakt de afgelopen jaren. Erg zoekend naar haar eigen ‘ik’. Ze is vrolijk en creatief, maar altijd wel met een donkere ondertoon. Tikkeltje onzeker. Introvert, maar niet gesloten. Door alles wat ze heeft meegemaakt neemt ze de dingen niet zo luchtig meer zoals ze voorheen zo goed kon. Het heeft haar getekend. 

Bruine bos krullen, felblauwe ogen. Loopt het liefst in simpele kleding, sneakers. Heeft een grote verzameling handtassen en eet het liefst de hele dag soep. Roslyn is gek op soep. Ze is snel op haar teentjes getrapt maar is ook net zo snel weer alles vergeten.

Themesong

Het is best lastig om een themesong te bedenken voor iemand. Ik heb haar in feite net leren kennen! Maar het is Awaken geworden.

Dit past zo goed bij haar. Want ook al word je verliefd of laat iemand je zo fijn voelen, het is veel en ze krijgt zoveel te verwerken. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit de muziek is die haar raakt, maar ook die haar het beste ‘omschrijft’ in deze fase van haar leven.

Awaken

Is muziek uit de verfilming van Jane Eyre, een prachtig boek waar ik nu o.a. in bezig ben. Awaken is geschreven door Daria Marionelli, feat. Jack Liebeck. Mooi he? Ik vind het waanzinnig mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: