Blog Challenge: Dag 10

Hoe wil je dat de lezer zich voelt tijdens het lezen van dit verhaal?

Daar ben ik tijdens het schrijven van Dag 9 van deze challenge achter gekomen. Het is geen zielig verhaal, maar ook zeker niet vrolijk. Melancholisch is misschien de beste omschrijving. Er zullen zeker scenes inzitten die je vrolijk stemmen als lezer. Maar tijdens het lezen van het verhaal wil ik dat de lezer de twijfels voelt, het verdriet voelt maar ook het warme gevoel krijgt. Dus dezelfde dingen voelen die Roslyn voelt. Ik wil graag dat de lezer echt voelt wat de hoofdpersonen voelen. Soms zal de lezer het verdriet voelen en ik hoop ook dat de lezer de verliefdheid ‘ervaart’.  Ook hoop ik dat het de lezer even niet meer los laat. Dat je nog dagen erna soms even denkt aan het verhaal. Als dat lukt, ben ik echt heel erg tevreden.  Maar wellicht wil iedere schrijver dat wel :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: