Blog Challenge: Dag 7

Een scene die uiteindelijk niet in het verhaal zal komen

Ok dit is een lastige, want ik heb het uiteindelijke verhaal nog niet geschreven. Maar ik had al wel een poosje de openings ‘scene’ voor ogen. Inmiddels denk ik dat er een andere opening komt. Dus  deze scene  gaat het raam uit maar krijgt zijn plekje in deze blog!

Gewapend met paraplu en bepakt met een gigantische rugzak en extra koffertje hink-stap-sprong ik richting het station. Natuurlijk moest ik bij het achterste perron zijn en natuurlijk moest dat in minder dan vijf minuten. Met de treinkaart tussen mijn tanden geklemd haastte ik me naar de trein. De coupé waar ik stopte zat al bomvol. Het verbaasde me want ik had een eerste klas-kaartje gekocht. Eenmaal binnen bleek ik één coupé te vroeg te zijn ingestapt en moest dus met mijn gigantische rugzak en extra koffertje door een bomvolle coupé richting 1e klas. Toen ik eenmaal zat en de gigantische rugzak en het extra koffertje geparkeerd had, slaakte ik een enorme zucht van opluchting. Snel veegde ik met wat vingers mijn pony weer in model en checkte of de bandjes van mijn eeuwenoude zwarte tuinbroek ( ho ho, ik hoor je denken, maar hij is weer terug hoor en heet nu salopette en geen haan die daar nu naar kraait, vooral niet als je er een Bretons gestreept shirt bij draagt!) niet weer van mijn schouders waren afgezakt. Alles leek in orde en een gevoel van rust daalde eindelijk in. De reis kon beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: