Happy Birthday Juliette!

Lieve Juliette,

Al dagen dwalen mijn gedachten af naar november 2010. Naar het moment dat ik van de dokter te horen kreeg dat jij gehaald moest worden. Je zat veel te lekker in mama’s buik. De dag dat wij naar het ziekenhuis moesten komen, had je je bedacht. Met een hoop kabaal kwam jij ter wereld: Juliette Sophie was geboren. Ik voelde me weken lang een zwetende vaatdoek maar mijn (en ons) geluk kon niet op. Want wat was jij een cadeautje. En dat ben je nog steeds.

Toen je broertje werd geboren, leek het even of alle baby-, dreumes- en peuterherinneringen van jou waren gewist. Ik maakte me daar zorgen over, want jij was mijn eerste kindje! Hoe kon ik alles nou zijn vergeten? Maar de laatste paar dagen komt er weer zoveel terug. Van dag 1 tot gisteren.

Je bent zo ontzettend gegroeid. Papa en mama zijn zo trots op jou. En we hoeven er zo weinig voor te doen. Je bent gek leren, lezen, schrijven, tekenen en kleuren. Je speelt het liefst met jongens en die scheuren en vegen in en op je broek interesseren je geen moer. Maar je loopt net zo lief in een prinsessenjurkje met een strik in je haar.

Knuffelen vind je heerlijk. Je bent eigenwijs maar je bent ook heel wijs. Je zorgt super goed voor je broertje, papa en mij. Koken kun je als de beste, verdwijnen in een verhaal vind je heerlijk. Het liefst speel je lekker alleen en ga je helemaal op in je eigen verzonnen verhalen. Je lijkt mama wel. En daar ben ik blij om want aan de buitenkant lijk je helemaal niet op mama!

Lieve Juliette, blijf alsjeblieft die heerlijk eigenwijze dondersteen die je bent. Mama heeft alle vertrouwen in jou. Jij neemt die juiste beslissingen wel. Blijf lekker met beide voetjes op de grond maar blijf ook die vrolijke tut-hola die je bent. Jouw gegiechel is aanstekelijk, jouw liefde is hartverwarmend.

Lieve Juliette, van harte gefeliciteerd met jouw 6e verjaardag. We love you!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: