Blog Challenge: Dag 2

Dag 2: Omschrijf het grootste geheim van de hoofdpersoon

Eigenlijk sinds het begin van haar relatie met Pim, heeft ze al twijfels over haar relatie. De dalen zijn diep en de pieken zijn hoog. Er zit niets tussenin. Dat leek allemaal heel normaal, tot twee jaar geleden, na de dood van Isabel. Sinds die dag, die verschrikkelijke helse dag en de helse maanden daarna, was niets meer normaal. Alles wat altijd zo normaal leek was niet meer normaal. Alles, maar dan ook echt alles,  werd gefilterd en bekeken door een bril die de realiteit verdraaide. Of misschien juist de realiteit versterkte. En datgene wat voor haar normaal was, werd iets vreemds, iets zwaars, tastbaar, iets wat afgestoten moest worden. Maar hoe vertel je dat, dat je na al die jaren nog steeds geen vertrouwen in de toekomst hebt, dat je nooit zeker weet dat dit voor altijd is, dat je twijfelt. Hoe vertel je zoiets en vooral in zo’n periode? Ze schaamde zich, want hoe kon ze dit nu bespreekbaar maken, temidden van rouw, verdriet en onbegrip.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: