December: Blog Challenge! (Dag 1)

Blog Challenge

Ennnnn alsof ik nog niet druk genoeg ben, doe ik even een blog challenge deze maand :-). Maar juist in deze veel te hectische maand is structuur voor mij belangrijk. En een blog challenge biedt me dat stukje tijd voor mezelf, elke dag weer, 30 dagen lang. Op Instagram doe ik momenteel mee aan een Photo-a-day-challenge, georganiseerd door Fat Mum Slim. Dus je kunt mij deze maand volgen HIER op Blog au Lait en getuige worden van de ontwikkeling van een verhaal OF/EN op Instagram en op de hoogte blijven van mijn photo-a-day-challenge! OH WAT LEUK 😉

De Blog Challenge deze maand is:

blog-challenge-december

Dag 1

Laat ik dus gauw beginnen met 5 Openingszinnen van het verhaal!

  1. Geen idee op welk spoor ik moest zijn.
  2. Even wilde ik me weer omdraaien en huiswaarts keren.
  3. Daar stond hij, mijn trein, met wie ik mijn reis zou beginnen.
  4. Was dit wel zo’n goed idee, weggaan?
  5. Waarom wilde ik dit ook alweer?

quote-blog-challenge-dad-1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: