Woensdag: een volle dag!

Oeps, jullie hebben nog een woensdag van me tegoed! Het gaat gelijk alweer lekker met mijn nieuwe grote plannen voor mijn blog! Woensdag dus! Een nieuw blog-item waarbij ik iedere week blog over de woensdag, mijn vrije dag met de kids thuis! Ik noem het mijn heilige dag. Deze dag is voor de kids. Ook een beetje voor mij, maar vooral voor J&J.

Een volle dag dus. De ochtend begon gezellig met een bijkletsdate bij een van mijn ‘mama-vriendinnen’ en een speeldate voor beide kids (de oudsten zitten bij elkaar op school en de jongsten bij elkaar op de creche). Dat was fijn opstarten. De kids hadden daar al geluncht en na mijn lunch thuis zijn we naar de speeltuin gegaan. Geen slaapjes helaas, de kids waren te hyper. Ik kon er nog net een blogje tussen persen. Het was geen lang speeltuinbezoekje, want ze waren beide toch wel moe (joh!) en beiden houden van lege speeltuinen. Zodra er andere kindjes komen spelen zijn ze al gauw geneigd richting huis te lopen. Ze lijken TOTAAL niet op hun moeder (ahum…).

Ik was van alles van plan die dag maar helaas lukte dat allemaal niet. Op de een of andere manier was ik nog niet helemaal geland van de vakantie. Moeheid overviel me steeds en ik zat eigenlijk de hele dag al bij de avond omdat ik een wijndrink-date had met een van mijn oudste en beste vriendinnen die die week even een weekje over was uit Parijs.  Ik had daar veel zin in. Helaas was dat voor de kids misschien niet zo fair en leuk. Maar ik kan niet altijd die leuke moeder zijn. Hoe graag ik dat ook wil want geloof me, ik had knutselplannen, koekjesbakplannen, ik had helemaal bedacht om met Josh en zijn treintje te gaan spelen en had me voorgenomen om met Juliette spelletjes te doen. In plaats daarvan liet ik ze een beetje aan hun lot over. Schuldgevoel? Ja en nee. Ja want die woensdagen zijn heilig voor mij. Nee omdat ik niet altijd die leuke moeder kan zijn. Het lukt gewoonweg niet altijd. Volgende week weer een nieuwe kans, denk ik dan. En zo slecht hadden ze het niet hoor! Juliette heeft het filmpjes-maken met de telefoon ontdekt. Ik denk dat zij maar moet gaan vloggen. Ze is er verdomd goed in! Ik zal ze eens op Instagram gaan plaatsen. Dus daar was zij lekker druk mee. En Josh, die kan best tevreden zijn met een vensterbank en wat auto’s.

We aten een 30-minute-meal-recept van Jamie Oliver en daarna ben ik vertrokken om mijn vriendin te ontmoeten. Het was een heerlijke avond met heerlijk hapjes, zalige wijn en fijne gesprekken. Ja het was best een prima woensdag. Hij liep dan niet als gepland, slecht was hij niet. Op naar de volgende woensdag!

x Jessica

IMG_7874 IMG_7876 IMG_7878 IMG_7880 IMG_7898


Wednesdays, my day with the kids! Also a new blog item. Wednesday is my favorite day of the week as it is their day. Wednesday are about the kids. It’s a little bit about me and just a lot about them! I love Wednesdays! And this last Wednesday was a busy day with a mommy-friend coffeedate and a playdate for the kids in the morning. I wrote a blog, did some chores, the kids played and I was looking forward to the evening. I had date with one of my best friends who came over from Paris that week. We have known each other since we were little kids. To be honest, I had all sorts of plans with the kids that day but we were all tired. Even the playground was too much for them. So I guess it was a slow day. A bit of this and a bit of that. But at the end of the day I felt tired! We had a Jamie Oliver recipe for dinner (jummmm) and my evening was perfect. We drank some pretty tasty wine, enjoyed a Dutch snack platter and just had a great time together! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: