Op de fiets naar school…

Vanochtend was het zover: Juliette mocht fietsen naar school. Zowel voor haar als voor mij een HUGE step in haar ontwikkeling. Daar ging ze, mijn kleine grote meid. Samen met papa fietsen naar school. Hello Kitty-helm op, piratenfiets en gaan. En wat vond ze zichzelf stoer en groot. Het moment dat ik haar vertelde dat ze vandaag op de fiets naar school mocht, was goud waard. Als ik had geweten dat ze ZO enthousiast zou reageren, had ik het gefilmd. Ze sprong een gat in de lucht. Volgens manlief was ze de hele weg aan het kletsen en vertelde ze apetrots aan de juf dat ze naar school was komen fietsen. En toen ik vanmiddag manlief een berichtje stuurde om te vragen hoe het terugfietsen naar huis was gegaan, zei hij dat het uitstekend was gegaan. Ik ben dan zo trots!

Dus dit is de nieuwe fase. Juliette fietst naar school. Ineens. Weer een stap dichterbij dat loslaten. Wat ik dus echt haat. Maar ik ontkom er niet aan en ik merk dat ik er in mee groei. Want ook ik vind het super stoer dat ze gewoon fietst naar school.

Juliette op de fiets naar school

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: