Blog Challenge: Day 29

Outfit van de dag

Bijna klaar met de challenge! Nog 1 dag! Vandaag een outfit van de dag. Daar ik nu nog in pj’s zit zal ik de outfit van gisteren plaatsen. Geen selfie want ik kan er niet goed tegen mezelf op foto’s te zien. Dus een kleine compilatie van mijn outfit van gisteren tijdens een bruiloft!

outfit van de dag

En nu gaat moeders uitbrakken, ik ben niet zoveel meer gewend he? Fijne zondag!


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: