Blog Challenge: Day 10

Schrijf over iets waar je heel sterk in gelooft

In jezelf! Ik ben een sterke ‘believer’ in het geloven in jezelf. Dat wanneer je iets echt graag wilt, dat je ervoor moet gaan. Dat je moet blijven dromen, dat je die deuren open moet laten slaan. Ik geloof er in dat een echte wens, een doel, in het diepste van jezelf zit, dat het oplaait op het juiste moment zolang je maar blijft geloven, geloven in jezelf. Falen hoort erbij, inzinkingen, momenten van bezinning ook. Maar geloof in jezelf. En ja, sommige mensen lachen je uit, maar zolang je doorzet druppelen ook de echte oprechte eerlijke mooie reacties door dat zeefje wat je zelf hebt gebouwd.

Laat je niet gek maken, laat je niet opjutten en wat anderen denken of vinden is niet belangrijk. Jij kiest je publiek, jij bepaalt wie een mening mag hebben.

Doorzetten. No man’s an island was het toch? Wanneer je terugkeert naar jezelf, ben je dat wel. Maar zolang je je eigen ‘ik’ niet kunt delen,  zo lang je niet kunt delen wat je zo graag doet of wilt gaan doen, is het niets waard. En al voel je je eenzaam, alleen wanneer je doorzet kom je vanzelf op die plek, met mensen die dat wat jij zo mooi vindt aan jezelf, ook mooi vinden aan jou. En dat is het beste gevoel in de wereld. En dan ben je al heel dichtbij. Dus geloof in jezelf. En doorzetten…

En daar geloof ik in.


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: