Blog Challenge: Day 7

Blog wat wijze woorden die je die aanspreken

Een paar maanden terug heb ik een coaching-traject gedaan om de balans werk-privé weer in orde te krijgen. Het heeft mij enorm veel inzicht gegeven, werkte erg therapeutisch en heeft me veel positiviteit en kracht gegeven. Ik kan het iedereen aanraden. Met al die ballen die we maar in de lucht moeten houden is het echt geen overbodige luxe. Mijn coach raadde me aan om ook wat meer te lezen en op youtube te kijken van Brene Brown. Dat was voor mij zo’n eye-opener. De wijsheid van deze vrouw ( ze is researcher & storyteller, hoe mooi) heeft me tot tranen toe geroerd. De eerste keer dat ik een filmpje van haar zag, dat was deze

, kon ik niet stoppen met huilen want het deed zo veel met mij. Het heeft meteen mijn hele beeld van ongeveer ALLES 360 graden gedraaid. En ik ben nog steeds bezig met het verwerken van al haar wijsheid bovenop die van de coach (die nogal overeenkomen met elkaar), maar ik wil het jullie niet onthouden. Dus ik heb hier een paar (en ze heeft er zoveel!) quotes die echt prachtig zijn en ook echt heel erg waar zijn.

BB 8 BB 7 BB 6 BB 5 BB 4 BB 3 BB 2


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: