Blog challenge: dag 2

Schrijf op wat ooit iemand over jou zei en wat je nooit bent vergeten

Meerdere mensen hebben ooit wel iets tegen/over me gezegd wat door de jaren heen is blijven hangen. Zo nu en dan drijft zoiets dan weer naar boven in situaties dat die woorden net even dat duwtje in de rug geven.

Eén van die wijze woorden drijft vooral de laatste maanden weer naar boven omdat ik zoveel schrijf. Simpel en voor een buitenstaander misschien nietszeggend. Het is niet specifiek over mij. Ik zou eigenlijk niet weten wat men over mij zegt :-). Maar het volgende zinnetje beslaat wel een overgroot deel van mij en ze betekenen alles:

Wil je alsjeblieft beloven dat je nooit stopt met schrijven?

Gezegd tegen mij op een LOI praktijkdag meer dan 10 jaar geleden toen ik ook een cursus creatief schrijven volgde. Mijn docente zei het tegen me. Op het moment dat ze het zei was ik zo ontzettend blij. Het was en is de bevestiging die ik nodig had om te blijven geloven in mijn droom om (ooit) schrijver te worden.

Nu jaren later hoor ik het haar nog vaak zeggen in mijn achterhoofd. Het is dat duwtje wat me steeds toch weer aanzet tot het volkladden van vellen papier en notebooks.

Keep Calm and...

Hebben jullie misschien ook van die krachtige woorden die je nooit meer zult vergeten?

x Jessica

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: