30 day Writing/ Blog Challenge

30 dagen

Goed, ik heb mezelf een opdracht gegeven: de gehele maand mei, nouja, minus 1 dag, iedere dag 1 blogpost te plaatsen  Het is een bonte mix van typische blogposts en wat meer schrijven-gericht. Ik kwam dit fenomeen tegen op Pinterest. Nu weten een aantal van jullie dat ik graag schrijf :-), en ik probeer nog steeds een balans te vinden tussen bloggen en verhalen schrijven. Ik doe beide heel erg graag, maar ik neig steeds meer naar het schrijven van verhalen. Maar dat kan ik natuurlijk ook op mijn blog doen! Dus vergeef me als ik me hier eventjes in een ‘zoek-fase’ begeef. Deze 30 dagen uitdaging geeft me de kans te experimenteren en houdt me aan de ‘pen’. Ik leg dit maar één keer uit en zal elke blogpost verwijzen naar deze post bij wijze van uitleg.

En komen we op vandaag 1 mei!

Blogpost 1: Deel jouw beste Lentesoep-gerecht

Ik zal het maar meteen bekennen, ik eet heel graag soep, maak het ook graag, maar ik ben heel erg slecht in het verzinnen van een eigen soep recept. Daar baal ik van en wellicht komt dit omdat ik te weinig soep maak. Wel ben ik Heel Erg Goed in het zoeken naar lekkere recepten :-). Dus ik ‘cheat’ een beetje boel met deze eerste post en link jullie naar twee Lente-soep recepten die ik erg graag eet. Geloof me, de recepten maken een hoop goed, dat beloof ik!

Deze Noodle Soup  uit de Engels Jamie Magazine, het recept is van Rebecca Rauter. Heerlijk simpel en licht, perfect voor een warme lente soep.

noodle soep

(foto is van Jamie Magazine)

Het andere recept is van één van mijn favoriete foodblogs Made by Ellen: Rode linzensoep met kokosmelk & paksoi . Misschien denk je bij linzen niet aan de lente, maar echt, hij smaakt heerlijk en ook op lentedagen (denk aan die lome regenachtige lentedagen!) is ‘ie erg lekker :-).

Rode-linzensoep-met-kokosmelk-paksoi

(foto is van Made by Ellen)

Dus nu: de kop is er af en morgen weer een nieuwe blogpost! Zie ik je morgen?

x Jessica

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: