Woensdagen deel II

Deze woensdag verdient een deel II. Want wow die zon is geweldig buiten. Zodra Joshua wakker was heb ik de tuindeur opengegooid en hebben we een cakeje buiten gegeten in de tuin. En eigenlijk hebben we ruim een uur in de zon (!) buiten gespeeld. Ik heb een beetje de schuur opgeruimd en wat dode plantjes weggegooid.  Heerlijk. De kids kijken nu Cars. Het is hun favoriete film. Voor nu dan….

Na dat we Juliette uit school hadden gehaald (Juliette had een voorjaarsfeest op school en kwam dus als tijgertje de school uit rennen), heb ik Joshua op bed gelegd en zijn Juliette en ik Frozen cakejes gaan bakken. Vervolgens hebben we een grote treinbaan gebouwd, noem het een Orient Express-baan 🙂 en daar zijn we wel even zoet mee geweest.

Echt heerlijk. Zometeen gaan ze in bad en is het wachten tot papa thuiskomt. Geef mij alsjeblieft 365 van deze dagen. Dit soort dagen doen me verlangen naar de tijd dat ik geen baan had. Het was zwaar, want echt niet elke dag is zo als vandaag. No sir, er zitten parels tussen maar ook zeker keiharde rotsen van dagen, echt waar. Ik merk alleen wel dat ik zelf ook weer ga ‘geloven’ en ‘zien’ , zoals een kind dat doet. Zoals met het bouwen van de treinbaan. Zodra je die al die innerlijke kanalen afstemt op Fantasie, is het zo fijn spelen met ze. En het ontspant. Geeft rust. Je leert anders kijken. Het is geweldig en ik zou niet meer zonder willen. Kinderen zijn echt en puur, ze zitten ook zo puur in het moment. Het is bijna een soort Mindfulness. Ze genieten en geloven nog echt. Op een manier die wij allang weer zijn vergeten. En als je als volwassene dat gevoel weer even terug krijgt dan is dat zo immens mooi. Die lach die de hele dag op mijn gezicht zit, krijg je er echt niet meer af. En dat ontspant. Dat ontspant tegelijkertijd weer de kids en all is good. Het is dus OK om af en toe die teugels te laten vieren. Misschien moet ik dat nog maar vaker doen. Verplichtingen houden me vaak in hun greep en geef mezelf dan weinig ruimte voor ontspanning. Zo zie je maar.

IMG_7237 IMG_7248 IMG_7255 IMG_7258 IMG_7259 IMG_7270 IMG_7276 IMG_7281 IMG_7286 IMG_7293 IMG_7295

Overigens zit er vast een addertje ergens onder het gras vandaag. 🙂 Eens even kijken hoe het straks aan tafel gaat!

x Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: