De ‘look’ van februari

Het is koud, het is minder koud, het is koud, het is zelfs warm. Dit weer deze tijd van het jaar is zo moeilijk wanneer het aankomt op wat je aan wilt doen. En als je net als ik, te veel kleding hebt om te dragen, kan dat wel eens een uitdaging zijn in de ochtend….met twee trappelende kindjes achter je die OOK aangekleed moeten worden.

Mijn werk laat gelukkig toe dat ik zowel casual (en dan bedoel ik HEEL casual als in jeans en een trui met Nikes) gekleed kan gaan als heel formeel. Dat doet wel een beroep op mijn creativiteit. Op dagen dat ik het echt niet weet komt vaak 1 outfit naar voren. Heel simpel, maar wel heel leuk!

collage-2016-01-31

Het ruitjesoverhemd komt van de H&M (1). Hij valt een klein beetje oversized, en dat is voor mij erg fijn! Ik combineer het overhemd vaak of met een broek zoals deze van ONLY (2)of een simpel zwart rokje. Laarzen (3) van McGregor eronder of bruine gympen. Verder alleen een horloge (4) van Olivia Burton als accessoire en wat oorbellen. Ohja en een geweldige tas (5) van Fred de la Bretoniere (deze staat nog op mijn wishlist)! Simpel maar leuk! En ik houd van simpel, stijlvol en en makkelijk. Want wanneer ik uit mijn werk kom, moet ik meteen weer in mama-modus.

Dus dit is mijn ‘February look’!

x

Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: