Bloggen

Bloggen als werkende moeder van twee kan een uitdaging zijn. Nee, want ik spreek voor mezelf, het is een uitdaging. Eerder schreef ik dagelijks een blog op Costello Decorating. Dat was mijn blog met voornamelijk interieur-tips en later ook mijn kids. Ik ben er eind vorig jaar mee gestopt omdat het voor mij niet meer goed voelde zoveel achter de computer te zitten.

Ik heb het een dikke maand volgehouden, het voelde goed en rustig. Maar helaas bloed kruipt waar het niet gaan kan en toch voelde ik weer die behoefte om te gaan bloggen. Om te documenteren en delen wat ik zo leuk vind. En met Blog au Lait ben ik terug, maar echt voor MIJZELF. Een blog over MIJ. Niet over zaken waarvan ik denk dat anderen het leuk vinden, nee echt over dingen die ik leuk vind. Want daar gaat het toch om met bloggen?

Nu werk ik 4 dagen in de week, volg ik een Creatief Schrijven-cursus bij de LOI, ben ik mama, echtgenote en blog ik dus. Ohja en ik moet ook nog sporten tussendoor en met vriendinnen afspreken en een huishouden op orde houden! En weet je wat ik nu denk? Heerlijk! Creatief bezig zijn, dat heb ik nodig. Dus ja, misschien  gek dat ik een STOP had ingepland maar in de avond uurtjes en op momenten dat de kids heerlijk zichzelf vermaken kruip ik dus weer achter mijn laptop :-).

Dus dat! No pressure. Ik probeer twee keer per week een item te plaatsen. Heel vrij. Sommige items zoals een column probeer ik echt 1x per maand te plaatsen en een food-item 1x per week. Ik ga ook weer met mijn camera op pad en je zult mij nu ook meer gaan ZIEN op dit blog. Doodeng, maar ook erg leuk! De plannen zijn in de maak.

Dus, stay tuned! En super leuk als je af en toe eens langs komt hier bij Blog au Lait!

x

Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: