Blog au Lait?

Welkom op mijn blog en wat leuk dat je er bent!

Mijn ‘zone’ , mijn ‘dagboek’, mijn ‘moodboard’ van alles wat mij beweegt en dus graag deel met jullie. Er gebeurt veel in een leven, te veel! En veel dingen die ik meemaak en ervaar of zie, proef, hoor, lees en beleef kan ik niet voor mezelf houden. Nee, ik maak geen spannende Instagram-waardige wereldreizen, ik ben geen surfbabe, überhaupt geen babe, ik heb geen 16,5 K followers op social media, ik ben geen lifestylegoeroe, geen hippe styliste en ook geen mommy-blogger.

MAAR ik schrijf graag, een dag niet schrijven is voor mij een dag niet ademen. Een dag mijn ogen sluiten is een dag niet geleefd. Als moeder van twee kinderen, als getrouwde vrouw (ja vrouw, echt, 34 alweer), als managementassistent op kantoor, als iemand die gek is homedecor, shoppen, de hele dag Spotify kan luisteren, prachtige dingen intens kan waarderen en nog zoveel meer, heb ik een plek nodig om al die impulsen en waardevolle momenten te documenteren. Om na te lezen met een cafe au lait :-).

Blog au Lait kun je dus als Lifestyle-blog typeren. Ik heb er echter een hekel aan om in een hokje gestopt te worden, dus noem het wat je wil, ik schrijf wel, ik deel wel en hoop dat jullie genieten van mijn hersenspinsels. En uiteraard af en toe een bericht achterlaten!

Wie ben ik dan en wat kun je verwachten? —–> About me

Enjoy!

X

Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: